2022 Kış Mevsim Finali Şampiyonu fastPay Widcats

Şampiyonluk ligini ilk iki sırada bitiren fastPay Widcats ve Galatasaray Espor 2022 kış mevsim finalinde karşı karşıya geldi 9 Nisan Cumartesi oynanan 2022 Kış Mevsim Finalini Galatasaray Esportu 3-0’lık skorla mağlup eden  fastPay Wildcats ekibi oldu.

Teknik hatalar ve geçikmelerle  geçen uzun bir sürenin ardından başlayan final karşılaşmasının ilk dakikalarında alt koridorda  gerçekleşen savaşta fastPay Widcats’in tecrübeli adc’si HolyPhoenix Galatasaray Esportun destek oyuncusu Zergsting düşüşererek ilk skoru takımına kazandırmış oldu. İlerleyen dakikalarda alınan skorlar ile üstünlüğünü haritanın her yerine yansıtan fastPay Wildcats dakikalara 30’u göster diğinde rakip Nexus’u yok ederek finalde durumu 1-0’a getirdi.

İki takımında ikinci maça dikkatli bir şekilde başlaması ile dakika 10’a kadar skor çıkmamasına yol açarken. Dakikalar 10’u göserdiginde iki takımınında alamet etrafında gerçekleştirdi takım savaşında ilk maçta olduğu gibi ikinci maçtada ilk skoru alan fastPay Widcats’in tecrübeli adc’si HolyPhoenix oldu. İlk maça göre daha rekabetçi geçen ikinci maçta karşılıklı olarak alının skorlar ve yakın geçen altın farkına rağmen ilk maçta olduğu gibi dakikarlar 30’u gösterdiğinde fastPay Widcats Galatasaray Esportun Nexus’unu yok ederek seride durumu 2-0’a getirdi final karşılaşmasında şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmış oldu.

Karşılaşmada üçüncü maça geçildiğinde bu sefer dakikalar 5’i göstediğinde üst koridora yapılan baskında ilk skoru alan  fastPay Widcats’in ormancı Ferret oldu. Dakikalar 15’i gösterdiğinde oyunun ve haritanın kontrolünü tamamen eline alan fastPay Widcats skorların ve altın farkının kapanmasına izin vermeden dakika 39’da oyunu kazanarak üst üste ikincikez şampiyonluk liği kış mevsim finalni kazanmış  oldu. 2022 Mid- Seson Invitational ’da ülkemizi Günek Korede’de temsil edecek olan fastPay Widcatse başarılar dileriz.

Hit enter to search or ESC to close

Refund Reason